Verlies van Libido

Verlies van Libido

Wat Doe Je Als Je Man Geen  Seks Meer Wil

Wanneer je man niet langer geïnteresseerd lijkt om met jou te vrijen hoef je niet meteen te wanhopen. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om de spanning terug in je relatie te brengen.

Het is verbazingwekkend hoeveel vrouwen er klagen over het libido verlies van hun partner. Meestal wordt er gedacht dat het de vrouwen zijn die na verloop van tijd minder zin in seks hebben, maar er zijn zeker net zoveel mannen die geen seksuele belangstelling meer kunnen opbrengen voor hun vrouw.

Niets heeft zo’n verwoestend effect op je relatie als het gebrek aan zin om met elkaar te vrijen. Wanneer iemands behoeften niet bevredigd worden is het zeer waarschijnlijk dat deze elders op zoek gaat en dan in een buitenechtelijke relatie belandt. De frustraties kunnen zo hoog oplopen dat één van beiden uiteindelijk zijn partner in de steek laat. Exit relatie. Maar op zijn minst leidt een affaire tot een hoop ellende voor beide partners.

Op het moment dat je partner zijn belangstelling voor je verliest is het goed om onmiddellijk te onderzoeken waardoor het komt dat hij of zij geen zin meer heeft om te vrijen. Het kunnen puur lichamelijke oorzaken zijn maar veel vaker nog ligt de grondslag op het psychologische vlak.

Factoren die vaak een rol spelen zijn financiële problemen, drukte op het werk, gebrek aan tijd tijd of geld en andere zaken die de aandacht op eisen zoals kinderen, carrière of zelfs een hobby. Door al dit soort zaken belandt seks steeds lager op de prioriteitenlijst of zorgen ervoor dat iemand het gewoon niet meer kan opbrengen om in de juiste stemming te komen voor seksuele intimiteit.

Als je er zeker van bent dat de oorzaken niet lichamelijk zijn (hierbij kan je huisarts behulpzaam zijn) dan kunnen de volgende tips je misschien helpen seks weer interessant te maken:

Mannen zijn van nature doelgericht bezig. Ook voor hun relatie gaat dat op. Daarom komt het vaak voor dat wanneer ze eenmaal de geschikte partner hebben gevonden ze er verder niet zoveel aandacht meer aan besteden: doel bereikt, op naar de volgende uitdaging!

Om dit te voorkomen is het daarom belangrijk de uitdaging terug te krijgen in de relatie. Dit betekent niet dat je je man seks moet onthouden (als er nog wat van over is). Wel kun je proberen om iets minder toegevend te zijn dan je gewend bent. Je moet je een beetje mysterieus gaan gedragen.

Dat klinkt een beetje manipulatief, maar als je alleen al maar wat toespelingen maakt op het vinden van een andere man om aan je behoeften tegemoet te komen (ook al ben je dat absoluut niet van plan) dan zal je al snel merken dat er weer iets wakker wordt in je man. Namelijk zijn instinct om te winnen. Hiermee zullen ook al snel zijn seksuele opwinding en behoeften terugkomen.

Wat ook goed helpt is wanneer je ervoor kunt zorgen dat hij zich weer een man gaat voelen omdat je hem nodig hebt vanwege zijn kracht en  zijn vastberadenheid. Prijs hem om zijn prestaties en zorg ervoor dat hij zich nodig voelt om jou te beschermen. Je zult merken dat al snel de seksuele aandrang ook terugkomt.

Wil je dat je partner vanaf nu ook weer zin heeft in seks?

Bekijk en Download de Revolutionaire Seks Methode nu >>>

Bekijk ook

Verhoog de intimiteit in je huwelijk in drie stappen

Zou je best wat meer opwinding in je relatie willen? Dan volgen hierna een aantal dingen die je kunt doen om je seksleven een flinke oppepper te geven.

Zij heeft geen zin meer

Als je merkt dat je vrouw geen zin meer heeft in seks, geen paniek. Er zijn genoeg dingen die ervoor zorgen dat haar belangstelling weer opbloeit.