5 Tips om je Relatie Spannend en Hartstochtelijk te houden

5 Tips om je Relatie Spannend en Hartstochtelijk te houden

Wil je meer hartstocht in je relatie?

Cijfers tonen aan dat veel mensen met een relatie niet echt gelukkig zijn met de hoeveelheid en de kwaliteit van de hartstocht of passie tussen hen en hun partner. Dit gaat vooral op bij stellen die al langere tijd bij elkaar zijn. Het lijkt een logisch en natuurlijk verschijnsel  dat de hoeveelheid intimiteit en hartstocht na verloop van tijd afneemt. Gaat dat ook op voor jouw relatie?

Toch hoeft het niet perse zo te gaan. Hier volgen vijf dingen waarmee je de hartstocht en intimiteit terug brengt in je relatie.

  1. Begin elke dag met een kus. Maak er een gewoonte van om iedere ochtend wanneer je wakker wordt, je naar je partner te buigen voor een kus. Het hoeft niet een speciale, lange gepassioneerde zoen te zijn, een simpele zoen volstaat als teken van affectie.
  2. Stuur je partner elke dag een berichtje dat je van hem houdt. Dat kan een email zijn, een sms’je of een app’je. Je kunt ook een bericht achterlaten op je antwoordapparaat als je die gebruikt. Gewoon zeggen dat je van hem of haar houdt en dat je aan hem of haar denkt.
  3. Neem iedere keer dat je je partner weer ziet na een paar uur uit elkaar geweest te zijn, de moeite hem of haar werkelijk te begroeten. Kijk elkaar in de ogen, omhels elkaar en laat weten dat je blij bent hem of haar weer te zien.
  4. Glimlach naar je partner. Het is makkelijk genoeg om je te laten opslokken in de dagelijkse sleur en te vergeten hoe belangrijk een glimlach kan zijn. Sommige stellen presteren het om maanden of zelfs jaren niet naar elkaar te lachen! Door naar elkaar te lachen geef je het signaal af dat je blij bent de ander te zien en in je buurt te hebben.
  5. Doe iets aardigs voor elkaar elke dag. Het kan iets heel simpels zijn als het overnemen van een huishoudelijke taak die de ander normaal gesproken doet. Bijvoorbeeld een kop thee zetten of de autodeur openhouden voor de ander. Het kost helemaal niets. Je laat alleen zien dat je de ander waardeert en dat je graag wilt dat de ander gelukkig is.

Veel stellen denken dat ze een superman of vrouw in de slaapkamer moeten worden om weer wat spanning in hun relatie te kunnen krijgen.  Maar echte intimiteit ontstaat overal behalve daar! Als je de zaadjes plant van waardering door kleine dingen uit liefde voor elkaar te doen in je dagelijkse leven, zul je zien dat de hartstocht vanzelf terugkeert.

Gebruik deze vijf tips dagelijks. Maak er gewoontes van en kijk wat er gebeurt!

Wil je ook je relatie spannend en hartstochtelijk houden?

Bekijk en Download de e-cursus “Betere Relaties met Iedereen” nu >>>

Bekijk ook

Verlies van Libido

Wanneer je man niet langer geïnteresseerd lijkt om met jou te vrijen hoef je niet meteen te wanhopen. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen!

Verhoog de intimiteit in je huwelijk in drie stappen

Zou je best wat meer opwinding in je relatie willen? Dan volgen hierna een aantal dingen die je kunt doen om je seksleven een flinke oppepper te geven.