Zeven waarschuwings Signalen

Zeven Waarschuwings Signalen

Alles is nieuw als je begint aan een nieuwe relatie. Je hebt de neiging alles door een roze bril te bekijken. Bepaalde dingen zullen je ontgaan omdat je al besloten hebt dat dit de man van je dromen is.

Maar, let op. Er zijn zeven dingen die je in de gaten moet blijven houden:

1. Hij neemt alle besluiten

Als hij niet vraagt waar je naar toe wil, wat je wilt bestellen of op welke manier je bepaalde dingen wilt doen, dan kan dit duiden op een probleem.

Natuurlijk is zo’n besluitvaardig type heel aantrekkelijk. En je vindt het geweldig dat hij de leiding neemt.  Maar stel dat hij uiteindelijk een doodgewone control freak blijkt te zijn?

2. Hij schat jouw mening niet op waarde of kleineert die zelfs

Relaties gaan om geven en nemen en zijn gebaseerd op gelijkheid. Als het erop lijkt dat je geen waardevolle inbreng kunt leveren aan het begin van de relatie, wat moet dat dan worden op de langere termijn?

Als je er waarde aanhecht dat je je eigen mening mag hebben dan moet je meteen op je rechten gaan staan.

3. Hij zet je in bijzijn van vrienden en familie voor schut

Dit deugt echt niet. Verbaal misbruik kan uiteindelijk leiden tot lichamelijk misbruik. Zorg dat je het er niet bij laat zitten. Wanneer vrienden je er op aan spreken, neem ze dan serieus.

4. Als hij niet al te zachtzinnig is in bed en je dingen wilt laten doen waar jij geen zin in hebt, let dan op

Dit kan een waarschuwing zijn voor toekomstige problemen. Geef duidelijk aan wat je wel en niet wilt en als hij daar geen rekening mee wil houden gooi hem er dan onmiddellijk uit.

5. Hij zorgt ervoor dat je je vrienden of familie nauwelijks meer ziet

Als hij je totaal voor zichzelf opeist en begaat mopperen wanneer je een dagje naar je vriendin of familie wil, is dat geen goed teken. Je hebt recht op een eigen leven en als hij daar niet mee kan omgaan duidt dit op achterliggende problemen.

6. Als hij met alle vrouwen flirt en vervolgens jou als jaloers bestempeld omdat je er iets van zegt, zou er een belletje bij moeten gaan rinkelen

Geef niet toe aan dit soort kinderlijk gedrag. En vooral, zorg ervoor dat hij niet de schuld op jou afschuift. Het is zijn probleem.

7. Hij wordt om de kleinste dingen boos

Onthoud dat mensen aan het begin van en relatie op hun best zijn. Dus dingen kunnen in de loop der tijd alleen maar erger worden! Wanneer je vriend nogal licht ontvlambaar lijkt te zijn, voorspelt dat niet veel goeds. Het kan zelfs gevaarlijk voor je worden.

Samenvattend: zet die roze bril eens af, ook aan het begin van een nieuwe relatie en kijk goed of er signalen zijn dat de persoon misschien minder geschikt is dan je denkt. Je hoeft echt niet vreselijk paranoia te doen bij iedereen die je ontmoet, maar luister gewoon naar je vrouwelijk intuïtie. Dit samen met je gezonde verstand zorgt ervoor dat je als vrouw weet wat goed en niet goed voor je is.

Wil jij vanaf nu ook een betere relatie met je partner?

Bekijk en Download de e-cursus “Betere Relaties met Iedereen” nu >>>

Bekijk ook

Waarschuwingssignalen die je niet in de wind mag slaan

Wanneer je partner je uit de weg gaat en je over van alles en nog wat ruzie hebt zijn dat signalen die erop wijzen dat er iets mis is in je relatie.

Voortekenen die niet veel goeds voorspellen

Een gezonde stabiele relatie verrijkt je leven enorm, maar een scheve relatie heeft een verwoestend effect. Welke voortekenen voorspellen niet veel goeds?