Het geheim van een succesvolle relatie

Succesvolle Relatie
Heb jij al een relatie maar schort er nog wel het één en ander aan en zou je heel graag willen dat het beter werd? Nou, dan zal ik eens een geheimpje gaan verklappen.

Ieder mens wil heel graag een bevredigende relatie opbouwen met een ander persoon.  Bevredigend wil zeggen dat je wensen en behoeften op elk niveau vervuld worden. Zowel qua intimiteit, vertrouwen, liefde als op seksueel gebied. En toch, hoewel we allemaal hetzelfde willen, zijn het helaas opmerkelijk weinig stellen die we er werkelijk in slagen een dergelijke relatie op te bouwen.

Misschien ook niet verwonderlijk omdat relaties zo’n beetje het enige terrein zijn waarop we geen enkele instructie krijgen in het huidige schoolsysteem. Natuurlijk wordt er wel wat voorlichting gegeven over de mechanische aspecten van seks en voortplanting, maar niemand leert hoe de emotionele kant van een relatie in zijn werk gaat en zeker niet hoe we ze kunnen gebruiken om onze relatie zo fantastisch te maken als we wel zouden willen.

En dat is dan ook de reden dat zoveel mensen een hoop ellende meemaken in hun relatie. Het lijkt allemaal veel belovend in het begin en misschien ben je al zover gegaan de belofte uit te spreken trouw te blijven “tot de dood jullie scheidt” . Helaas eindigt een grote meerderheid van de relaties in een scheiding die meestal gepaard gaan met een hoop spijt en verbittering.

Gelukkig hoeft het niet zo te gaan. Het zo geweldig zijn voor  de gehele samenleving wanneer veel meer mensen aandacht zouden besteden aan waarom zoveel  anderen stellen  er wèl in slagen om een goede relatie te hebben en te houden. Want dan zou het veel simpeler zijn om een relatie tot een succes te maken.

Je hoeft simpelweg alleen het gedrag te kopiëren van diegene die wel succesvol zijn! Want er is daadwerkelijk een manier om een perfecte relatie te hebben en te houden.

Want wat doen stellen die een goede relatie hebben?

Uiteraard doen ze meerdere dingen, maar laten we alleen de belangrijkste onder de loep nemen.

De eerste en meest belangrijke is deze: Ze stellen hun relatie op de eerste plaats in hun leven.

Het maakt niet uit wat er om hen heen gebeurt, ze zorgen ervoor dat het geen afbreuk doet aan de tijd die ze samen kunnen doorbrengen. Ze zorgen ervoor dat noch werk, carrière, geld, vrienden noch zelfs hun eigen kinderen tussen hun relatie komt.

Soms zal dit moeilijk zijn, maar toch is dit de belangrijkste sleutel tot een geweldige relatie. Niets zal meer invloed uitoefenen op jouw gevoel van geluk en welbevinden dan een fijne stabiele relatie dus het is helemaal niet gek om daarin geen concessies te doen. Ironisch genoeg zal je ook merken dat wanneer je je relatie boven alles platst, een hoop andere problemen vanzelf zullen verdwijnen.

Dus, beloof jezelf en je partner dat je voortaan je relatie boven alles zult stellen. Het is het belangrijkste in je leven! Neem de tijd om samen te zijn en leuke en nieuwe dingen samen te doen en praat er open en eerlijk over. Dit is de basis voor een echte relatie die bol staat van intimiteit, gevuld is met enorme hartstocht, maar waar ook plaats is voor liefde,  vertrouwen en respect voor elkaar.

Een relatie die met de tijd alleen maar beter wordt!

Wil je ook je relatie verbeteren en succesvoller maken?

Bekijk en Download de e-cursus “Betere Relaties met Iedereen” nu >>>

Bekijk ook

Waarschuwingssignalen die je niet in de wind mag slaan

Wanneer je partner je uit de weg gaat en je over van alles en nog wat ruzie hebt zijn dat signalen die erop wijzen dat er iets mis is in je relatie.

Voortekenen die niet veel goeds voorspellen

Een gezonde stabiele relatie verrijkt je leven enorm, maar een scheve relatie heeft een verwoestend effect. Welke voortekenen voorspellen niet veel goeds?