Dating Tips voor Mannen

Dating Tips voor Mannen

Mannen vinden het vaak een enorme uitdaging om de ware persoon te vinden. De maatschappij gaat ervan uit dat mannen sterk en onafhankelijk moeten zijn, de rots in de branding van elke relatie. Wanneer een man teveel emoties toont zien anderen hem als een watje, terwijl hij toch een gevoelsband moet zien op te bouwen met de andere sekse.

Mannen komen vaak gevoelloos over wanneer ze worden afgewezen. Het is net of ze de situatie negeren en gewoon doorgaan.  Maar dit is maar uiterlijke schijn. Het gaat om een verdedigingsmechanisme waarmee mannen, eigenlijk net als vrouwen, willen voorkomen dat ze gekwetst worden.

Zelfs wanneer het mannen zijn met veel verschillende dates die veel vrouwen ontmoeten, kunnen ze diep in hun hart zich eenzaam voelen omdat ze maar niet de juiste persoon kunnen vinden om de relatie op te bouwen die ze wensen.

Er zijn genoeg tips speciaal voor mannen om ervoor te zorgen dat mannen de juiste date vinden. Helaas zijn het er zoveel dat het lastig wordt om je er aan te houden. Veel tips spreken elkaar ook tegen.

Meer datingtips lezen? Kijk op de dating tips voor mannen pagina op datingzoeker.nl!

Daarom kun je je maar beter aan een paar basisprincipes houden:

  1. Uiterlijk. Hoewel we altijd roepen dat het niet gaat om het uiterlijk maar om het innerlijk, is de eerste indruk wel degelijk van belang. Dus zorg ervoor dat je jezelf voldoende verzorgd presenteert en dat je passende kleding draagt voor de gelegenheid die je bezoekt.
  2. Romantiek. We denken wel eens dat liefde op het eerste gezicht belangrijk is maar in feite moet je er eerst achter zien te komen of je elkaar überhaupt wel aardig vindt. Rustig aan is het motto. De laatsten zullen de eerste zijn. Eerst vrienden worden en dan later eventueel meer.
  3. Conversatie. Het is belangrijk dat je een gesprek gaande kunt houden. Veel mensen hebben de neiging of te weinig te zeggen omdat ze verlegen zijn of ze kletsen eindeloos door over koetjes en kalfjes. De enige manier om elkaar te leren kennen is door met elkaar te praten, dus zorg er in de eerste plaats voor dat je ergens heen gaat waar je goed kunt praten (dus geen eerste date in een disco met keiharde muziek) en in de tweede plaats moet je natuurlijk niet alleen praten maar ook goed luisteren. Zorg dat het een levendig gesprek wordt. Stel vragen en luister naar het antwoord. Maak er geen interview van, geef ook de ander de gelegenheid om vragen te stellen en vertel (maar niet teveel )over jezelf.
  4. Wees altijd galant. Ridderlijkheid is een  beetje uit de tijd geraakt en  je kunt er vrouwen vrouwen tegenwoordig mee op de kast jagen. Vrouwen willen als gelijken worden behandeld. Maar dat neemt niet weg dat je altijd beleefd en galant moet blijven. Je hoeft je jas niet meer over een modderpoel te werpen of deuren voor haar open te houden (alhoewel…). Maar wij mannen moeten wel vriendelijk en respectvol zijn. Zelfs als de date niet gaat zoals je dat zou willen, en zelfs wanneer je geen enkele aantrekkingskracht voelt voor je afspraakje, dan nog moet je tot het einde toe beleefd blijven. Zorg er in ieder geval voor dat ze veilig thuis komt, op de manier die zij dat wenst.

Wil jij vanaf nu ook succesvol daten?

Download het Gratis E-Book “De Geheimen Van Het Versieren” nu >>>

Bekijk ook

Waarschuwingssignalen die je niet in de wind mag slaan

Wanneer je partner je uit de weg gaat en je over van alles en nog wat ruzie hebt zijn dat signalen die erop wijzen dat er iets mis is in je relatie.

Voortekenen die niet veel goeds voorspellen

Een gezonde stabiele relatie verrijkt je leven enorm, maar een scheve relatie heeft een verwoestend effect. Welke voortekenen voorspellen niet veel goeds?